Organización por fechas de las salidas

Las salidas están organizadas por su fecha de programación o realización (menú izquierdo). Veréis anunciada en la página
actividades la programada más "a futuro", pero si váis bajando o utilizáis el menú de la izquierda veréis, por fechas, la programación de las distintas salidas.


Visítanos también en Facebook

domingo, 19 de febrero de 2012

Visita al Parlament de Catalunya i Calçotada 2012 (ATENCIÓ: Canvis!)

.
Amb la visita al Parlament de Catalunya. El Clàssic Car vol tancar el cecle de visites a les institucions i òrgans de govern més representatius de Catalunya, com ja vàrem fer en el seu moment amb la visita al Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. Com a club, és un orgull poder oferir-vos l'oportunitat de realitzar tan magna visita.Des d'aquestes línies volem agrair als organismes de la Guàrdia Urbana, districte de Ciutat Vella, Departament de Parcs i Jardins i al Parlament, que han col•laborat amb nosaltres per que aquest projecte es faci realitat.

Després de la visita al Parlament de Catalunya, ens dirigirem a Tiana, a la comarca del Maresme,
on celebrarem la nostra tradicional calçotada anualVer mapa más grande


Programa:

9:00 h.- Concentració a l'àrea de servei CEPSA de Montcada i Reixac en Autopista direcció Barcelona i lliurament de road book.

9:30 h.- Sortida direcció Barcelona - Ronda del Litoral, sortir a la sortida 22 Barceloneta. Els socis que viuen a Barcelona o voltants i que decideixin anar directament al Parlament, l'organització del club els esperarà a l'entrada del Parc de la Ciutadella a les 10:00 h. per facilitar-los l'accés al Parlament. Es prega la màxima puntualitat.
     
10:00h.- Arribada al Parc de la Ciutadella, accés per Av. Marquès de l'Argentera, aparcament reservat davant del Parament de Catalunya.

10:30.-Visita al Parlament de Catalunya.

12:30h.- Finalitzada la visita, agafarem els cotxes i sortint del Parc de la Ciutadella, ens dirigirem a la Ronda del Litoral direcció Besos, sortida Sta.Coloma- Badalona Mataró on enllaçarem amb l'Autopista B-20 Mataró Girona fins a la sortida 22 Badalona Est.-Mollet, i per la B-500 carretera de la Conreria on arribarem al restaurant: 


LesTerrasses de Sant Roma carretera de la Conreria B-500, Km,4

Latitud 41.483622
Longitud 2.260571

13:30.-Aparcament, petit aperitiu a la terrassa i Calçotada en el RestaurantPreu per a socis 35 € per persona, els no socis 45 € (el menú dels nens s’abonarà en el restaurant) a ingressar al compte del club (truqueu)


Nota important: Dia límit 15 de Febrer (places limitades), abans d'efectuar l'ingrés confirmar al telèfon del club 6dos0.2tres9.4zero6
           
Es imprescindible estar al día del seguro y la I.T.V.